Deixa de buscar, tenim la millor opció per a les vacances escolars de Setmana Santa: les setmanes temàtiques 100% en anglès de Kids&Us Horta!

Les Fun Weeks sempre estan a punt quan arriben les vacances escolars, i la propera Setmana Santa no podia ser diferent. Els centres Kids&Us ja han obert el període d’inscripcions perquè els nens i nenes d’entre 3 i 10 anys gaudeixin amb les setmanes temàtiques en anglès per excel·lència.

Durant les Easter Fun Weeks, els nens i nenes viuran experiències divertides relacionades amb la Pasqua i participaran en una acampada imaginària d’allò més entretinguda. Com ho farem? Amb les nostres activitats estrella: les hores del conte, les divertidíssimes manualitats, els jocs i balls i, el més important, tot en un entorn 100% en anglès!

 

  • Més informació i inscripcions aquí o al teu centre Kids&Us.

Temàtica de Setmana Santa 2020

EASTER EGGCITEMENT

La primavera ja ha arribat i estem molt emocionats perquè la Pasqua ja és aquí. Com que ens agradaria celebrar-la amb tu, hem preparat un munt d’activitats! Deixa’t sorprendre! Aquesta és una Fun Week que encantarà als petits monstres de la xocolata. 

 

Dates:

Setmana del 6 al 9 d’abril (4 dies)

Activitats:

Totes les activitats que duem a terme durant les Fun Weeks són íntegrament en anglès, estan relacionades amb la temàtica setmanal i es divideixen en set grans blocs:

1. Activitats de psicomotricitat: Farem jocs a través dels quals els nens podran córrer, saltar i realitzar un seguit d’activitats que permetran una bona interrelació i treball en equip.

2. Taller de teatre (Performances): Amb l’ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica farem representacions adaptades a l’edat dels diferents grups de nens i nenes. Aquesta activitat els ajudarà a contextualitzar el vocabulari i les expressions que van aprenent. A més, tindran l’oportunitat de posar-se a la pell dels diferents personatges i viure en primera persona les seves intrèpides aventures.

3. L’hora del conte (Storytime): Creiem que l’ús del conte és clau i essencial a l’aprendre un idioma. El conte que hem creat s’ha adaptat a cada grup d’edat i ofereix una manera divertida i entretinguda d’aprendre estructures, sons i vocabulari. Al llarg d’aquestes Fun Weeks, aprendrem i representarem i interpretarem contes.

4. Manualitats (Crafts): Realitzarem treballs manuals inspirats en les diferents temàtiques setmanals. Seria necessari que portessin una bata.

5. Mercat (Market): Organitzarem un “mercat” on els nens i les nenes podran comprar l’esmorzar amb uns diners molt especials, i sempre fent servir les expressions adequades. D’aquesta manera, faran servir l’anglès en un context real molt útil per a la seva adquisició de l’idioma.

6. Cançons temàtiques (Songs): Es tracta sens dubte de l’activitat amb més acceptació de les Fun Weeks. Totes les cançons es creen i composen seguint sempre la temàtica de la setmana, i s’adapten a cada grup d’edat.

7. Llibre de classe (Fun Book): quadern temàtic que els nens i nenes completen durant la setmana.

Horaris:

Opció A: De 9.00 a 13.00 hores

Opció B *: De 9 a 15 hores (cal portar el menjar de casa en una carmanyola)

En els dos casos, l’horari de recepció serà de 8.30 a 9.00h

*La recollida podrà fer-se entre les 13h i les 14h.

Preus:

Setmana de 4 dies:

* OPCIÓ A (de 9 a 13 hores): 109€/setmana

* OPCIÓ B (de 9 a 15 hores): 117€/setmana (cal portar el menjar en una carmanyola)

Kids & Us Horta Guinardó, al C/ Cartellà 101