Fun Week de Kids & Us Horta
Dates
11-12-2020
al
11-12-2020
Lloc
Kids and Us Horta Guinardó
Categoria
Activitat

Les activitats de les Fun Weeks s’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys, que dividim per franges d’edat (3 i 4 anys, 5 i 6 anys i de 7 a 10 anys) i en grups reduïts. D’aquesta manera, assegurem que els nens puguin interactuar perfectament amb el professor d’anglès i que estableixin una bona relació entre ells.

Les Fun Weeks s’organitzen per setmanes, amb temàtiques independents, per poder oferir la màxima flexibilitat a les famílies.

Temàtiques

CHRISTMAS (del 28 al 31 de desembre – 4 dies)

Aquest Nadal serà especialment divertit! En aquesta Fun Week, coneixeràs a nous amics, aprendràs com es viu el Nadal arreu del món, i potser fins i tot veurem el Pare Noel i en Rudolf. Mirarem les estrelles i prepararem un Nadal ple d’aventures per als nens i nenes!

WINTER IN ALASKA (4 i 5 de gener – 2 dies)

Alaska està plena d’animals increïbles. Vine i uneix-te a ells en una aventura nadalenca plena de diversió! Farem nous amics i explorarem junts la màgia d’aquesta terra congelada mentre celebrem aquesta època de l’any tan especial! Vine a viure una aventura gelada en anglès amb Kids&Us!

Activitats

Totes les activitats que duem a terme durant les Fun Weeks són íntegrament en anglès, estan relacionades amb la temàtica setmanal i es divideixen en set grans blocs:

1. Activitats de psicomotricitat: Farem jocs a través dels quals els nens podran córrer, saltar i realitzar un seguit d’activitats que permetran una bona interrelació i treball en equip.

2. Taller de teatre (Performances): Amb l’ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica farem representacions adaptades a l’edat dels diferents grups de nens i nenes. Aquesta activitat els ajudarà a contextualitzar el vocabulari i les expressions que van aprenent. A més, tindran l’oportunitat de posar-se a la pell dels diferents personatges i viure en primera persona les seves intrèpides aventures.

3. L’hora del conte (Storytime): Creiem que l’ús del conte és clau i essencial a l’aprendre un idioma. El conte que hem creat s’ha adaptat a cada grup d’edat i ofereix una manera divertida i entretinguda d’aprendre estructures, sons i vocabulari. Al llarg d’aquestes Fun Weeks, aprendrem i representarem i interpretarem contes.

4. Manualitats (Crafts): Realitzarem treballs manuals inspirats en les diferents temàtiques setmanals. Seria necessari que portessin una bata.

5. Cançons temàtiques (Songs): Es tracta sens dubte de l’activitat amb més acceptació de les Fun Weeks. Totes les cançons es creen i composen seguint sempre la temàtica de la setmana, i s’adapten a cada grup d’edat.

6. Llibre de classe (Fun Book): quadern temàtic que els nens i nenes completen durant la setmana.

Dates i horaris

L’horari de les activitats serà de 9:00h a 13:00h, tot i que per facilitar-vos tant l’arribada com la recollida dels nens, l’horari de recepció serà de 8:30h a 9:00h, i la recollida es podrà fer a partir de les 13:00h i fins a les 14:00h. Si necessiteu que els vostres fills es quedin fins a les 15:00h s’afegirà un suplement al preu final*. Durant aquesta estona hi haurà una mestra amb els nens mentre llegeixen, dibuixen o miren alguna pel·lícula en anglès.

Preus

  • Christmas (4 dies): 109€/setmana
    * Suplement de 8€ pel servei d’acollida de 14 a 15h.
  • Winter in Alaska (2 dies): 68€/setmana
    * Suplement de 4€ pel servei d’acollida de 14 a 15h.Si us apunteu les dues setmanes gaudireu d’un 10% de descompte en l’import total.
Comparteix
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en email
Email
Compartició en whatsapp
WhatsApp
On som
Kids and Us Horta Guinardó
Imatges activitat

Si estas registrat, entra per gestionar el teu establiment.