Tallers d'Expressió Creativa a El Taller de Lluna de Paper
Dates
23-09-2020
al
23-09-2020
Lloc
El Taller de Lluna de Paper
Telèfon
933879243
Categoria
Activitat
El Taller de Lluna de Paper, vol apostar per la Creativitat!
Tots tenim la capacitat de ser creatius, però els nens molt més.
El nostre espai, és un espai ple de colors i de formes que ens serveix d’inspiració per a poder desenvolupar tot el potencial que els nostres fills tenen.
Parlar d’art, aprendre processos creatius, imaginar com serà allò que tenim al cap i amb quines eines ho podem materialitzar, són algunes de les tècniques que ensenyarem al taller.
Agafarem idees de pintors actuals i clàssics, arquitectes, il·lustradors, artistes urbans, crafters i explicarem quin és el procés creatiu de tots aquests artistes per poder fer realitat les seves bogeries.
La creativitat ens ajuda a pensar, a ser actius, a buscar coses diferents, a mirar amb altres ulls la realitat que ens envolta i poder imaginar-nos en altres mons aplicant la nostra imaginació.
Doncs bé, tot això i molt més és el que volem transmetre amb els nostres tallers extraescolars, treballar amb les mans la nostra idea, aplicant tècniques creatives.
Disseny, Arquitectura, Fotografia, Estampació, Enquadernació i Scrap són algunes de les tècniques que aplicarem observant artistes d’aquestes especialitats i mirarem les diferents connexions que hi ha entre ells.
Llegirem llibres, aprendrem a entendre l’art però també ens tacarem, pintarem, retallarem, ballarem, buscarem la creativitat allà on s’amagui.
A partir d’octubre, tots els dilluns de 17:30 a 19:00 per nenes i nens a partir dels 9 anys i Dimarts de 17:15 a 18:30 per nenes i nens de 6 a 8 anys!
Si vols més informació parla amb nosaltres per Mail a eltaller@eltallerbarcelona.es o per telèfon al 931 70 75 14 t’estem esperant!
Comparteix
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en email
Email
Compartició en whatsapp
WhatsApp
On som
El Taller de Lluna de Paper
Imatges activitat

Si estas registrat, entra per gestionar el teu establiment.