skip to Main Content

Reunió de valoració del projecte “Arbres amb Ànima”

El passat dilluns 14 de gener de 2019, el Cor d’Horta va tenir el plaer de poder visitar les instal·lacions de la Fundació Tres Turons, entitat creadora dels 170 “Arbres amb Ànima” exposats als aparadors dels nostres establiments associats durant la campanya de Nadal.

El motiu d’aquesta trobada era el de realitzar una valoració per part d’ambdues entitats sobre aquest meravellós projecte i a la vegada des del Cor d’Horta es va voler fer un donatiu a l’entitat per la gran tasca i esforç en la realització dels arbres de fusta.

Aquest projecte ha servit per a crear sinèrgies entre les dues entitats, adquirir reconeixement, visibilitat i sobretot nous valors que ens han fet madurar com a entitat.

Ha estat un plaer treballar plegats amb els usuaris de la Fundació Tres Turons, conèixer de primera mà, el seu dia a dia en l’elaboració d’aquests arbres i el que ha suposat per a ells i per a nosaltres que estiguéssin exposats en els nostres aparadors.

Només ens queda dir gràcies i fins un nou projecte !!!

Articles Relacionats

Back To Top