skip to Main Content

El Comerç…, un món ple de valors!

Comença la Setmana del comerç de la Generalitat de Catalunya i amb ella la campanya: El Comerç…, un món ple de valors! T’hi apuntes?

Amb motiu de la crida de la WWF de la campanya l’Hora del Planeta, el major moviment mundial pel medi ambient, al qual ens hem adherit per a fer difusió, el Cor d’Horta a més a més …vol posar en valor la gran tasca que el comerç de proximitat realitza cap a la sostenibilitat.

Del 25 al 31 de març, emmarcat en la setmana del Comerç de la Generalitat, donarem a conèixer les contribucions que dia a dia realitza el nostre comerç de proximitat, i que sovint passen desapercebudes (Bosses biodegradables, producte de proximitat o Km 0, millores de l’eficiència energètica dels establiments, accions per incentivar el reciclatge, accions per reduir el consum de plàstics, participació en projectes comunitaris i socials…).

Tanmateix des de l’entitat hem organitzat els Reptes Sostenibles del Comerç junt amb els del WWF, amb els que us convidarem complir amb dos reptes, un dia sense bosses de plàstic i un dia sense fum.

Us apunteu?

 

 

 

Articles Relacionats

Back To Top