skip to Main Content

Ja ha començat el nou concurs del Cor d’Horta… Si l’encertes, l’endevines!

Arriba el nou concurs al Cor d’Horta: Si l’encertes, l’endevines del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona.

Del 27 d’abril a l’11 de maig passeja pels nostres carrers i endevina quines frases fetes estan amagades a les imatges dels cartells que els nostres associats tindran exposats als aparadors.

Recull el teu llibret, planifica la teva ruta, endevina la frase feta i porta el teu llibret omplert per a participar.

(llibrets a partir del 25 d’abril a la oficina del Cor d’Horta)

Hi ha 500 € en joc, PARTICIPA!

 

 

 

Participa-hi també en línia !

bit.ly/silencertescorhorta

 

 

 

<< L’art de la il·lustració decora amb frases fetes catalanes els comerços de Barcelona >>

  • La campanya Si l’encertes, l’endevines del CNL de Barcelona s’estén a tots els districtes de la ciutat. Els eixos comercials participants exhibiran cartells amb il·lustracions que representen frases fetes en català.
  • El veïnat podrà participar en un concurs amb premis que consistirà a endevinar les frases fetes amagades darrere de cada il·lustració exposada.
  • Les il·lustracions han estat elaborades per alumnes d’il·lustració de l’Escola Superior de Disseny i d’Arts Llotja.

Barcelona, abril de 2019 – El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona organitza la campanya Si l’encertes, l’endevines per quart any consecutiu. Després de l’èxit de les tres edicions anteriors, fetes en col·laboració amb l’Eix Comercial de Sant Andreu, s’amplia a tots els districtes de Barcelona. A Horta fem el concurs conjuntament amb la Federació de Comerç Cor d’Horta. Joves estudiants de l’Escola Superior de Disseny i Art La Llotja han creat 40 il·lustracions diferents que representen frases fetes catalanes. Lluiran en forma de cartell a les botigues associades a la Federació de Comerç Cor d’Horta del 27 d’abril a l’11 de maig. Tothom que ho desitgi podrà participar al concurs per endevinar les frases fetes amagades i guanyar premis patrocinats per Cor d’Horta. 

Aquesta iniciativa és fruit de la col·laboració entre el teixit comercial Cor d’Horta, l’escola La Llotja i el CNL de Barcelona i pretén dinamitzar els eixos comercials de la ciutat a través d’una campanya en què la llengua catalana i l’art de la il·lustració en són els eixos vertebradors, i fa partícip el col·lectiu jove d’un projecte lingüístic de ciutat tot donant-los l’oportunitat d’exposar les seves creacions en un aparador insuperable.

L’acte d’entrega de premis es realitzarà el 15 de maig a la Plaça d’Eivissa a les 18h i el el 16 de maig a les 19h es farà l’acte de cloenda de la campanya a la Fàbrica de Creació del Recinte Fabra i Coats de Barcelona.

Un jurat format pels il·lustradors professionals Rocío Bonilla, Bernat Cormand i el coordinador dels estudis d’il·lustració de l’escola La Llotja, Sergi Mariñosa, adjudicaran un premi a un dels cartells exposats. A més, també s’atorgarà un premi a la il·lustració més votada pel públic participant al concurs de tots els eixos de Barcelona. Patrocinen els premis Raima, Art Hilgard, Tr3sC i Belles Arts Ferran.

Més informació:

Si l’encertes, l’endevines

Mostra de cartells d’anys anteriors

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) és una administració pública creada el 1989 per la Generalitat de Catalunya, 19 ajuntaments i la Diputació de Girona. Actualment està format per 136 administracions públiques i disposa d’una xarxa territorial amb 22 centres de normalització lingüística (CNL) i més de 140 punts de servei. El CNL de Barcelona és un d’aquests 22 centres.
L’objectiu central del CPNL és facilitar l’accés al coneixement del català a la població adulta i afavorir-ne l’ús. El treball en xarxa, la complicitat i el compromís dels diferents ens que en formen part així com també d’institucions privades, fan del CPNL un agent clau per a la vertebració i la cohesió social del país.

Articles Relacionats

Back To Top