skip to Main Content

Presentació del Pla d’Incentius de la CCAM de la Generalitat 2019

Aquest matí el Cor d’Horta ha assistit a la presentació del pla d’Incentius del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) de la Generalitat per al 2019. La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, ha presidit la presentació de les diferents línies de subvencions per als sector del comerç, els serveis, la moda i l’artesania.

Amb aquest pla de subvencions per al 2019, la Generalitat —a través del CCAM— reitera el seu suport al comerç amb l’objectiu de donar resposta als grans reptes del comerç, generar models de negoci competitius i prestigiar el sector. Així mateix, els incentius CCAM 2019 també volen acompanyar en la transformació digital, posar el comerç al centre dels plans de ciutat, donar suport a la professionalització del món associatiu i fomentar la internacionalització del sector.

Més info i bases a: http://ccam.gencat.cat/ca/detalls/noticia/20190410_subvencions_cam

Articles Relacionats

Back To Top