skip to Main Content

Torna Òpera al Comerç

Torna Òpera al Comerç

El Cor d’Horta, comptarà de nou amb l’Òpera Jove de Catalunya que delectarà als assitents i aproparà el món de l’òpera als veins i veïnes del barri fusionant òpera i comerç de proximitat !!!

1 ciutat, 23 eixos comercials, 230 comerços participants i 690 hores d’òpera

Des del 9 de maig i fins el 28 de novembre, 230 comerços de Barcelona protagonitzaran la segona edició d’una iniciativa, inèdita fins l’any passat, a la ciutat: les botigues de proximitat dels Eixos Comercials de Barcelona Comerç acolliran fins a 2.760 actuacions de cantants d’òpera que interpretaran àries i cançons napolitanes, relacionant cada peça lírica amb l’activitat del comerç que acull l’actuació.

Al nostre barri d’Horta, serà el proper 4 de juliol de 17:30h a 20:30h.

10 espais diferents del Cor d’Horta, seran l’escenari de la interpretació de 10 màgnífiques àries d’òpera diferents que es presentaran de forma simultània i es repetiran cada 15 minuts fins les 20:30h, creant una ruta lírica que es podrà anar seguint durant tota la tarda per l’eix comercial.

Els espais participants d’aquest any són: Dobleespai (Eduardo Toda, 1), Bonamassa (Plaça d’Eivissa, 9), Galeries d’Horta (Plaça d’Eivissa, 6 – Tajo, 56), Quick Sec Tajo (Tajo, 47), Estanc Maragall (Passeig Maragall, 400), Espai Creatiu (Petrarca, 57), Mobles Tatat (Dante Alighieri, 38), Rogelietto (Baixada de la Plana, 20), Abierto Festivos (Lisboa, 18), Loteria Dante (Dante Alighieri, 77)

 

#FentComerçFemBarri

Articles Relacionats

Back To Top