skip to Main Content

Festa de benvinguda als nens sahrauís

Com cada any, l’Associació Sàhara Horta posa en marxa ‘Vacances en pau’, un programa d’acollida d’infants d’entre 8 i 12 anys que arriben dels campaments de refugiats sahrauís durant el juliol i l’agost.

Sàhara Horta, conjuntament amb les famílies que acullen els infants, el Districte d’Horta Guinardó, el Centre Cívic Matas i Ramis i la nostra entitat i els seus comerciants associats del Cor d’Horta, volem donar-los la benvinguda tot participant d’un acte festiu de rebuda que es va celebrar el passat dilluns 15 de juliol a les 17.30 h al Centre Cívic Matas i Ramis.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és que els infants passin dos mesos de vacances lluny de la dura realitat al camp de refugiats i de l’extremadament calorós estiu sahrauí. Durant el mes de juliol participen en un campus esportiu i també s’aprofita per fer-los una revisió mèdica exhaustiva (vacunacions, revisió odontològica i de la vista).

Sàhara Horta treballa des de l’any 1993 perquè els mesos d’estiu vinguin nenes i nens dels campaments de refugiats sahrauís a passar els mesos de mes calor en el desert. Un cop aquí, ens mostren la seva cultura i coneixen les nostres tradicions.

El projecte ‘Vacances en pau’ te una continuïtat que no seria possible sense la participació activa de les famílies acollidores del districte que, any rere any, mostren la seva solidaritat acollint a casa aquest infants.

Imatges de l’acte:

Des del Cor d’Horta volem agraïr la gran tasca que Sàhara Horta realitza cada any, i als associats que han obsequiat a aquests nens amb productes, obsequis i fins i tot un àpat en un dels restaurants associats.

Font oficial: https://ajuntament.barcelona.cat/horta-guinardo/ca/noticia/festa-de-benvinguda-de-sahara-horta_837030

Articles Relacionats

Back To Top