skip to Main Content

El dia de la Mobilitat també es va celebrar a Horta

El passat diumenge 22 de setembre es va celebrar el dia de la mobilitat a Horta, amb un conjunt d’activitats lúdiques i de sensibilització que van oferir la possibilitat de gaudir dels espais públics, prenent consciència de la importància de les pacificacions urbanes.

Així doncs les famílies que es van acostar a la Plaça d’Eivissa van poder probar un circuit d’educació vial per a bicicletes, d’un espai amb obstacles per a persones amb mobilitat reduïda, i d’una zona de lectura per als més infants amb llibres educatius.

Aquest acte es va organitzar conjuntament entre l’Ajuntament de Barcelona, la Biblioteca de Can Mariner, l’Eix del Mal, i el Cor d’Horta, i es va emmarcar dins de la diada per la mobilitat de la Festa de la Mercè.

      

Articles Relacionats

Back To Top