skip to Main Content

Els nostres associats es digitalitzen

El passat 25 de setembre, el Cor d’Horta i 8 dels seus associats van iniciar una prova pilot a l’entitat per a digitalitzar els seus negocis i disposar d’una pàgina web bàsica.

Els nostres associats, mitjançant dues sessions de formació oferida per la Fundació puntCAT, es crearan la seva pàgina web gràcies al programa El teu negoci .cat.

Fundació puntCAT :

La Fundació puntCAT posa en marxa el programa de capacitació digital elteunegoci.cat dirigit als petits comerciants de Catalunya.

Els comerciants que ho vulguin podran obtenir un lloc web de presentació del seu negoci en català.

Segons diversos informes sobre l’estat d’implantació de les TIC a Catalunya, només 3 de cada 10 empreses de menys de 10 treballadors té lloc web. Aquesta circumstància es dóna per manca de temps, de recursos, o per desconeixement de les eines de desenvolupament web, així com de les possibilitats i avantatges que internet pot aportar al negoci. L’escletxa digital comporta desavantatges competitius pels petits comerços i representa una barrera per la normalització lingüística del català a l’entorn digital.

El programa elteunegoci.cat vol impulsar una major presa de consciència de la importància de tenir presència en línia i de les oportunitats que Internet ofereix als comerciants per a desenvolupar el seu negoci.

L’equip de la Fundació puntCAT va venir a la nostra seu per a formar als nostres associats i ajudar-los a crear la seva pàgina web deixant-la dissenyada i operativa, obtenint un lloc web fàcilment editable i correu electrònic personalitzat, per només 36€ a l’any.

Aquesta web serà bàsica i en català, però s’aniran organitzant sessions amb cada comerciant que hagi participat del projecte per anar millorant la seva web, per traduïr-la en castellà, i anar afegint aplicacions segons la demanda dels usuaris…

Des del Cor d’Horta estem desitjant veures aquestes noves pàgines web !!!

Articles Relacionats

Back To Top