skip to Main Content

Comunicat aturada general 18 d’octubre de 2019

Com a representants del comerç de proximitat del Cor d’Horta del barri d’Horta, exposem:

La Federació de Comerç Cor d’Horta sempre ha respectat la diversitat d’opinions i sensibilitats polítiques que hi puguin haver entre els empresaris i autònoms que representem, i per tant, no hem fet mai valoracions que no siguin de caràcter o contingut estrictament vinculat al comerç, la nostra àrea d’actuació.

La Federació de Comerç Cor d’Horta considera, que, en una societat democràtica, els conflictes polítics es resolen amb diàleg i negociació i no escudant-nos en la immutabilitat de les lleis o la seva judicialització. Creiem que la condemna als dirigents cívics i polítics no ajudarà a resoldre  el conflicte polític, ans al contrari.

Per aquest motiu, condemnem qualsevol acció que atempti contra l’exercici ple de la democràcia, donem suport al dret a decidir i a la lliure expressió de la gent i no acceptem ni permetrem ni la coacció ni la repressió de cap mena. I, per tant, entenem que el 18 d’octubre tothom té la llibertat d’exercir el seu dret a participar o no a la convocatòria d’aturada general que hi ha convocada.

El Cor d’Horta seguirà treballant per garantir l’estabilitat, la cohesió social i el desenvolupament econòmic i empresarial de Catalunya, en aquests moments d’excepcionalitat.

Des del Cor d’Horta informem que l’oficina d’atenció de les Galeries d’Horta romandrà tancada durant tot el dia 18/10/2019.

Articles Relacionats

Back To Top