skip to Main Content

La Castanyada a Radars Horta al Casal de la Gent Gran d’ Horta

Radars Horta al Casal de la Gent Gran d’ Horta

El dia 25 d’ octubre Radars Horta va celebrar la castanyada al Casal de la Gent Gran d’Horta.

Vam començar la trobada amb una ronda de presentacions que ens va portar a anècdotes i vivències de veïns i veïnes que participen al projecte. Vam teixir una “xarxa” entre totes i tots que ens connecta al grup i al barri. Hi va haver temps també per menjar panellets, obsequi del nostre establiment associat Pastisseria Sant Antoni i boniatos en companyia.

Si vols, tu també et pots sumar a Radars, projecte d’acció comunitària que ja fa deu anys que existeix a Barcelona i que es va iniciar al barri d’ Horta l’any 2018. Comptem amb la implicació de serveis, entitats com el Cor d’Horta, comerços i veïns i veïnes del barri, i t’hi pots implicar a la mida dels teus desitjos i les teves possibilitats.

Des de Radars creem una xarxa de prevenció per a les persones grans en la qual participen veïns, veïnes, comerciants, persones voluntàries i professionals de les entitats i serveis vinculats als barris. El nostre objectiu és facilitar que les persones grans del barri puguin continuar vivint a casa seva, tot garantir-ne el benestar amb la complicitat del seu entorn. La nostra prioritat és reduir el sentiment de solitud i el risc d’aïllament i exclusió social dels nostres veïns grans.

Tothom qui vulgui convertir-se en un radar, que vulgui avisar d’algun possible cas d’aïllament o afegir algun familiar al projecte, pot fer-ho a traves del telèfon 93 619 73 11 o escrivint un correu electrònic a radarsgentgran@bcn.cat.

Articles Relacionats

Back To Top