skip to Main Content

El Cor d’Horta a la XXXIII edició dels premis Horta-Guinardó

Un any més, el Districte ha volgut reconèixer les persones, entitats o col•lectius que dia a dia fan una tasca de dinamització i millora de la vida ciutadana, sociocultural i cívica a través dels premis Horta-Guinardó que enguany arriben a la XXXIII edició.

El Cor d’Horta no es podia perdre aquest acte amb tanta rellevància al nostre districte i que s’ha convertit en homenatge per a totes les entitats que coexisteixen i es coresponsabilitzen de la vida socio cultural, esportiva, comercial i lúdica dels barris d’Horta-Guinardó 

El lliurament dels premis va tenir lloc el 19 de novembre a l’Hotel Alimara amb l’assistència i intervenció de la regidora del Districte, Rosa Alarcón, i del president del Districte, Max Zañartu, que han lliurat els guardons als següents premiats:

Unió Excursionista de Catalunya-Horta, pel seu compromís amb el barri d’Horta i amb Barcelona, organitzant proves esportives d’alt nivell tant a la ciutat com a d’altres països.

Moviment veïnal pel cobriment i soterrament de la Ronda de Dalt, perquè gràcies al procés participatiu desenvolupat al Decidim Barcelona i al rigorós treball de seguiment, la reivindicació s’ha fet realitat en una primera fase al final del mandat anterior.

Coral Polifònica del Guinardó, per la promoció de la cultura i la seva participació en les activitats del barri.

Des del Cor d’Horta volem felicitar a tots els guardonats !!!

 

Articles Relacionats

Back To Top