skip to Main Content

El Cor d’Horta, entitat convidada per Secartys a la visita amb la Ministra d’Economia i Empresa

El dilluns passat 2 de desembre, la Ministra d’Economia i Empresa, la senyora Nadia Calviño va visitar l’Oficina de Transformació Digital de Catalunya, gestionada per Secartys.

L’Oficina de Transformació Digital (OTD) és una institució que treballa per ajudar les petites i mitjanes empreses a actualitzar els seus negocis en qüestions de digitalització, aspecte que ens resulta fonamental des de la nostra entitat i en el qual destinem esforços i recursos per tal d’oferir eines útils i pràctiques als nostres membres associats. 

Des de Secartys van voler que el Cor d’Horta hi estigués present  per representar les entitats que treballen per enfortir el teixit comercial de proximitat, i així poder exposar els reptes digitals del comerç local i valorar els recursos que des de l’ODT es posen a disposició de les petites i mitjanes empreses.

No et perdis l’article detallat de el Periódico

Articles Relacionats

Back To Top