skip to Main Content

El projecte Radars busca persones voluntàries

Horta va implementar el 2018 el projecte Radars, un projecte d’acció comunitària amb gent gran que ja fa deu anys que existeix a Barcelona. El Casal de Gent Gran d’Horta és el punt de trobada i celebracions per als veïns i veïnes que participen al projecte, projecte amb el que col·labora la nostra entitat Cor d’Horta.

Precisament el Casal de Gent Gran del barri va ser l’escenari d’una xerrada per establir vincles amb veïns i veïnes del barri que fan voluntariat o estan interessades en fer-ho. Aquesta tasca es porta a terme amb l’impuls de serveis i entitats que participen a Radars com Càrites, Amics de la Gent Gran, Serveis Socials i el Casal de la Gent Gran d’Horta.

Radars crea una xarxa de prevenció en la qual participen veïns, veïnes, comerciants, persones voluntàries i professionals de les entitats i serveis vinculats als barris. El seu objectiu és facilitar que les persones grans del barri puguin continuar vivint a casa seva i garantir-ne el benestar amb la complicitat del seu entorn. La prioritat és reduir la solitud i el risc d’aïllament i exclusió social.

Tothom qui vulgui convertir-se en un radar, que vulgui avisar d’algun possible cas d’aïllament o afegir algun familiar al projecte, pot fer-ho a traves del telèfon 93 619 73 11 o escrivint un correu electrònic a radarsgentgran@bcn.cat.

Articles Relacionats

Back To Top