skip to Main Content

Establiments amb Cor

Un cop més els nostres establiments ens demostren el gran cor que tenen i s’uneixen per col·laborar en la confecció de mascaretes per entregar-les al CAP d’Horta!!!

Arreglos de Ropa y Mercería Ana, Collell, Dos PuntsGemma Fradera Barcelona s’han posat a treballar per realitzar mascaretes per als sanitaris i treballadors del CAP d’Horta i el passat dimarts 7 d’abril van fer l’entrega. 

                  

Tot i el moment tant complicat que està vivint el comerç de proximitat, continuen demostrant el seu gran paper dins de la comunitat, dins del barri i segueixen units per a portar a terme grans iniciatives com aquesta!!

Moltes gràcies noies!!

Moltes gràcies a tots els establiments i professionals que malgrat la situació d’inactivitat i incertesa que están patint col·laboran dia a dia amb el seu barri i amb la societat per ajudar en aquesta crisi del Covid-19 que en afecta a tots,donant significat al concepte de comerç local!

Lluitem pel teixit local, lluitem pel comerç de barri!

Articles Relacionats

Back To Top