skip to Main Content

Els nostres socis es preparen per la reobertura

Ja falta molt poquet perquè iniciem la fase 1 de la desescalada, que permetrà de nou als nostres comerços realitzar el seu habitual servei al barri.

Tot i així els nostres associats són molt conscients de les noves necessitats i mesures que s’hauran de dur a terme per garantir la compra segura al nostre Eix Comercial, i és per aquest motiu que ja estan preparant els seus establiments per a una compra de proximitat 100% segura!                                                                                                          

 

El comerç de proximitat del Cor d’Horta comença a aixecar la persiana per oferir-te els millors productes i serveis.
Van tancar per responsabilitat i pel bé dels nostres veïns i veïnes.
Ara, tornen a obrir i et necessiten al seu costat.
Ara et toca a tu.

Els nostres establiments t'esperen

El comerç de proximitat del Cor d'Horta comencem a aixecar la persiana per oferir-te els millors productes i serveis.Vam tancar per responsabilitat i pel bé dels nostres veïns i veïnes.Ara, tornem a obrir i et necessitem al nostre costat.Ara et toca a tu.#araettocaatu #araeselteutorn

Publicada por Cor d'Horta en Lunes, 4 de mayo de 2020

Articles Relacionats

Back To Top