skip to Main Content

La Nova Normalitat té premi!!

El Cor d’Horta ha viscut amb molta preocupació la situació comercial que han patit els nostres establiments associats amb motiu de la crisi sanitària provocada per la pandèmia de la COVID-19. 

És per aquest motiu, que des de l’entitat iniciem una campanya per xarxes socials, amb l’objectiu d’impulsar el consum al comerç local del nostre barri! 

Així doncs, amb la nova normalitat que poc a poc es va instaurant en el nostre dia a dia, arriba el moment de tornar a fer barri, i com fent comerç, fem barri, el Cor d’Horta sortejarà 10 vals de compra per un import de 10 € cadascun, per a bescanviar en els nostres establiments associats.

La campanya que s’iniciarà el proper 25 de maig, tindrà una durada de 14 dies i consistirà en respondre a la pregunta… Quin establiment ha estat el primer que has visitat ? en els posts que es publicaran el proper 25 de maig al nostre Instagram i Facebook.

D’entre totes les persones que responguin a la pregunta, anomenant a un dels establiments associats al Cor d’Horta es sortejaran aquests 10 vals de compra!

BASES DE LA CAMPANYA

  • La campanya s’iniciarà el 25 de maig i tindrà una durada de 14 dies, sent el dia 7 de juny el darrer dia per a participar. 
  • El concurs es realitzarà a través del nostre facebook i el nostre instagram, un cop finalitzat el termini de participació, entre tots els participants d’ambdues xarxes socials es realitzarà el sorteig dels 10 vals de compra. 
  • El participant haurà de seguir la xarxa social en la que participa.
  • El participant haurà de subscriure’s a la newsletter del Cor d’Horta. (ho podrà fer a https://corhorta.com)
  • El participant haurà de clicar a m’agrada en els posts creats per la campanya de la xarxa social en la que participa.
  • El participant haurà de respondre mitjançant un comentari al post de la xarxa social en la que participa, en el que haurà de respondre la pregunta plantejada (Quin establiment ha estat el primer que has visitat?).
  • El nom dels guanyadors apareixerà el dia 8 de juny en el post de la campanya de les dues xarxes socials utilitzades per a la realització d’aquest sorteig.
  • Els establiments associats a la Federació de Comerç del Cor d’Horta, així com els treballadors de la mateixa, no podran participar en el sorteig. 
  • S’invalidarà qualsevol participació que no compleixi amb aquestes bases legals.

Aquests dies malauradament hem vist la devastadora imtage d’un barri sense comerç, i amb tots els locals tancats. Amb la campanya “La Nova Normalitat té premi”, volem impulsar el consum local ara que comença a reactivar-se l’activitat als barris.  Estem segurs que els Hortencs i Hortenques respondran, i ompliran els carrers i establiments del nostre barri! Esperem que amb aquesta crisi que ens ha tocat viure la ciutadania posi en valor el comerç de proximitat que acompanya el dia a dia del nostre barri i omple de vida els seus carrers.

#FentComerçFemBarri

Articles Relacionats

Back To Top