skip to Main Content

1ª Assemblea General de Socis per Videoconferència

La Federació de Comerç Cor d’Horta junt amb les seves 3 entitats federades: Unió de Botiguers Cor d’Horta, Centre Comercial d’horta i Associació de Comerç Galeries d’Horta, van celebrar el passat dimarts 7 de juliol, la seva primera assemblea per videocoferència.

L’entitat, que va utilitzar la plataforma zoom, va poder realitzar aquesta assemblea de forma digital perquè un any abans va adaptar els estatuts als nous temps, podent realitzar les assembles i reunions de junta de forma telemàtica sent plenament legals per l’entitat.

També va realitzar l’adaptació de la comunicació amb els seus associats sent igualment vàlida la comunicació en paper com per mitjans digitals.

Les entitats s’han d’adaptar a les noves situacions i als temps que s’estàn vivint, comenta Jordi Grau, president de l’entitat, per seguir subsistint, en aquesta crisi del Covid-19 i en estat d’alarma, la nostra entitat ha sapigut conectar amb tots els associats, la majoria confinats i ara amb mesures de distanciament i per responsabilitat social, l’entitat ha sapigut respondre.

Articles Relacionats

Back To Top