skip to Main Content

El Cor d’Horta amb l’ESPORT i la CULTURA

Des del Cor d’Horta volem apel·lar a la responsabilitat social i col·lectiva de tots i totes nosaltres!

Des de l’inici d’aquesta pandèmia hem vist com molts col·lectius s’han vist greument afectats, entre ells el món del comerç, l’esport i la cultura que van haver d’aturar perquè tots nosaltres estiguessim segurs.

Aquests negocis que sempre han treballat per a nosaltres, ara ens necessiten!

Necessiten que després de les mesures que han adoptat per adapatar el seus negocis i tornar-los completament segurs perquè puguem gaudir d’actes cultural, d’activitats esportives i de compres de qualitat i confiança, tu continuis protegin-te, a tu i als que t’envolten. 

No aturem l’ESPORT i la CULTURA! Actuem en l’origen dels rebrots, les trobades socials fent ús de les mesures de protecció! 

Articles Relacionats

Back To Top