skip to Main Content

Els comerciants associats als eixos de Barcelona, guardonats amb el Premi Barcelona Comerç 2020

El passat 19 de novembre, Barcelona Comerç, entitat a la que pertany Cor d’Horta, va homenatjar als comerciants associats als diferents eixos de la ciutat de Barcelona atorgant-los el Premi Barcelona Comerç, la màxima distinció amb que, des de fa setze anys, aquesta entitat reconeix persones, comerços i entitats que vetllen per la continuïtat del model de comerç de proximitat de Barcelona.

En un temps que ha obligat a reinventar-nos, l’edició 2020 del Premi Barcelona Comerç ho ha fet, canviant completament de format i comptant amb la complicitat de l’Ajuntament de Barcelona. Per lliurar un Premi excepcional, en unes circumstàncies excepcionals, un escenari excepcional: el Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, espai ple de solemnitat a l’alçada dels nostres guardonats, tal com l’ocasió ens demanava.

Acomplint amb totes les mesures de protecció covid-19, l’acte de lliurament del Premi Barcelona Comerç 2020 va estar presidit per l’Alcaldessa de la ciutat, Sra. Ada Colau i el Primer Tinent d’Alcalde, Sr. Jaume Collboni, acompanyant al president de l’entitat, Sr. Salva Vendrell. Es va comptar també amb la presència de la Sra Montserrat Ballarín, Regidora de Comerç, Mercats, Consum, Règim Interior i Hisenda.

Convocats per primera vegada l’any 2005, els Premis Barcelona Comerç han reconegut al llarg de la seva història a personalitats del món de l’associacionisme, l’empresa, la cultura, el periodisme o la seguretat que han destacat per la seva contribució en la defensa o consolidació del comerç urbà i dels Eixos Comercials.

Enguany,  ha estat voluntat del Patronat de Barcelona Comerç, el qual està format pels presidents dels diferents eixos comercials de Barcelona, com el de la nostra entitat, Jordi Grau, unificar en un únic guardó tots els valors que reconeixen els Premis Barcelona Comerç.  Així, i per decisió unànime del Patronat de l’entitat, el Premi Barcelona Comerç 2020, edició Especial,  ha estat atorgat als COMERCIANTS ASSOCIATS DELS EIXOS COMERCIALS DE LA CIUTAT DE BARCELONA.

En representació de tots ells i dels nostres associats,  ha recollit el premi el Sr. Toni Falgueras, del Celler de Gelida, establiment de la ciutat, amb 125 anys d’història. Comerciant de quarta generació, cedint pas a la cinquena, savi del món del comerç, company i el millor representant dels “valents i lluitadors de mena que són els comerciants”, tal com ell mateix ha definit als seus companys i companyes. Un honor per Barcelona Comerç.

El president de l’entitat Barcelona Comerç, Salva Vendrell,  expressant el sentiment de l’entitat, ha  volgut agrair públicament a tots els comerciants la feina i els sacrificis fets per adaptar-se a una situació que els ha posat contra les cordes i els ha exigit grans sacrificis per mantenir la seva activitat i, amb ella, la força del comerç de proximitat de la ciutat, un model únic pel qual també treballem diàriament Barcelona Comerç i els 23 Eixos Comercials associats com el nostre, Cor Horta.

El Premi Barcelona Comerç 2020 és per a tots vosaltres, companys i companyes: per tots els associats de negocis que heu fet l’esforç de tancar durant el confinament i per tots els que us heu mantingut oberts per garantir l’abastiment de productes i serveis bàsics als ciutadans.

COMERCIANTS ASSOCIATS DE LA CIUTAT DE BARCELONA, en nom de tot Barcelona Comerç, moltes felicitats i moltes gràcies per la vostra valentia,  la vostra força i el vostre exemple.

Articles Relacionats

Back To Top