skip to Main Content

2 d’abril, Dia Mundial per a la Conscienciació de l’Autisme

El proper dia 2 d’abril és el Dia Mundial per a la Conscienciació de l’Autisme i en la seva conmemoració, l’Associació de Famílies de l’escola Carrilet d’Horta (Centre d’Educació Especial dedicat a ajudar a nens i nenes amb autisme) vol regalar bosses de teixit per a fer visible l’autisme !

Des del Cor d’Horta, volem col·laborar amb aquesta causa, per això com a client dels establiments del Cor d’Horta podràs aconseguir aquesta bossa i ajudaràs a fer visible i a donar a conèixer l’autisme.

Des d’avui i fins a esgotar existències, vine a la oficina del Cor d’Horta, amb un tiquet de compra de qualsevol establiment associat, import i data i et donarem la bossa que l’Associació de Famílies de l’escola Carrilet d’Horta ha creat per aquest any 2021 !

No et quedis sense i ajuda’ns a fer-ne difusió !

*Fins a esgotar existències

Oficina del Cor d’Horta – Galeries d’Horta, local 5 (Plaça d’Eivissa, 6)

 

Articles Relacionats

Back To Top