skip to Main Content

Betevé ens visita per conèixer la realitat del comerç de proximitat

El comerç de proximitat és una característica inherent del nostre païs, com ho poden ser les sardanes o el pa amb tomàquet, i ara més que mai està treballant per adaptar-se a les noves circumstàncies i continuar prestant el servei “360” que fa de la compra en el comerç local, una experiència agradable en sí mateixa!

L’Oriol Fernández @ofagustí de la Família Barris de Betevé va voler conèixer com ens les vam empescar per vendre digitalment i de forma efectiva durant la pandèmia.

Us deixem el vídeo web que podreu veure el proper dijous a les 22:15 a Betevé amb la Família Barris!

Moltes gràcies a l’Oriol Fernández i a la Família Barris per treballar també per la proximitat i ajudar a transmetre la importància de preservar el model de comerç local, sinònim de sostenibilitat, confiança i qualitat.

Articles Relacionats

Back To Top