skip to Main Content

El Comerç…, un món ple de valors!

El Cor Batega amb… la Sostenibilitat dels seus establiments !

El Cor d’Horta és signant de l’acord cívic amb Barcelona + Sostenible, departament el qual, el passat abril, va publicar el Pla d’Acció per la Sostenibilitat que hem realitzat per aquest any a la nostra entitat.
Són varies les accions que des del Cor d’Horta es realitzen i que formen part del nostre pla, tot i que des de la nostra Federació es treballa sempre transversalment tenint en compte els factors i les conseqüències que poden tenir les nostres actuacions.
Una de les accions destacades és la del repartiment i difusió dels Kits d’Ambientalització, entre tos els nostres establiments associats:
 

L’objectiu d’aquesta actuació és la de difondre i conscienciar la pràctica sostenible del dia a dia dels nostres establiments associats i a la vegada que arribi
als nostres visitants i seguidors mitjançant la comunicació de les pràctiques sostenibles que des dels nostres establiments associats es duen a terme. Gràcies a aquest pla d’acció col·lectiu  i del qual els nostres associats són agents actius l’Ajuntament de Barcelona els recompensa amb la reducció del 10% de l’impost d’escombraries.
Un any més el Cor d’Horta per la Sostenibilitat!!

Articles Relacionats

Back To Top