skip to Main Content

La Federació de Comerç Cor d’Horta, una gran família

La Federació de Comerç del Cor d’Horta, una gran família !!

Vivim en el que considerem el millor barri de Barcelona, i ho és gràcies a totes aquelles persones, entitats, empreses… que fan possible que Horta sigui un dels barris privilegiats de tota la ciutat amb la seva gent i la seva vida comercial.

Des del Cor d’Horta creiem fervorosament que la lluita diària dels nostres establiments associats és un gran punt a favor per a fer del nostre barri, un barri unit i fort en el que tots som participants i protagonistes dels… – bon dies, – que posarem avui?, -del com es troba? , – ara li demano, – porti-s’ho a casa i si no li agrada ja m’ho portarà, – ja m’ho pagarà no pateixi…

Pels establiments del barri, és una decisió personal pertànyer al Cor d’Horta, és una decisió personal el voler anar més enllà dels propis interessos comercials i individuals, i crear un teixit social, cultural i comercial dins del barri d’Horta.

Els associats al Cor d’Horta són uns valents, no només obren la persiana cada dia, no només dinamitzen l’economia local, humanitzen els barris i ciutats, ofereixen un tracte proper i són més sostenibles… a més a més creen activitats per a dinamitzar els nostres barris, s’impliquen en projectes socials i enforteixen els vincles entre la comunitat.

El Comerç, els Serveis i la Restauració del Cor d’Horta contínuament realitzen activitats i promocions interessants i molt beneficioses. Setmanalment es crea una newsletter per a que tothom estigui informat de les noticies del barri, de les activitats de l’entitat, dels seus associats i fins i tot i de forma única que ens diferència… d’altres entitats del barri.

I des del Cor d’Horta hem de dir que som fans… som fans de tots els seus establiments associats, que creen activitats pel barri, que es preocupen dels seus veïns col·laborant amb escoles, projectes radars i entitats de caire solidari, que promouen el comerç de proximitat amb el boca orella, amb les seves xarxes socials i amb la seva web… per a que aquest no mori i seguim amb barris actius… que paguen una quota per a que tot això sigui possible…

Per tot això Gràcies Associats del Cor d’Horta, gràcies perquè amb el cap ben alt heu de sentir-vos orgullos per competir amb les grans superfícies, i plataformes digitals, per anar adaptant la vostra oferta a les noves necessitats i per donar al barri vida pagant la vostra quota desinteresadament.

Perquè els comerciants, els serveis i la restauració del Cor d’Horta: https://corhorta.com/ca/establiments/ sou uns herois !!!

#FentComerçFemBarri

Articles Relacionats

Back To Top