La Federació de Comerç del Cor d’Horta

La Federació de Comerç del Cor d’Horta es va constituir l’any 2000 amb l’objectiu de defensar els interessos socials, econòmics i culturals del sector del retail d’Horta, mitjançant la promoció, coordinació i execució d’iniciatives i actuacions, per potenciar l’economia local i incentivar un consum responsable i proper posant en valor les qualitats dels nostres membres associats.

A dia d’avui, la Federació de Comerç del Cor d’Horta està formada per més de 150 establiments amb els millors professionals de diferents àmbits i serveis., generadors de riquesa i benestar comunitari, dinamitzadors dels nostres carrers, i que sempre ofereixen un servei pròxim i de qualitat.

La Federació de Comerç del Cor d’Horta s’ubica al districte d’Horta-Guinardó de Barcelona, la seva seu social es troba, al C/ Dante Alighieri 13-15 Bxs. 2ª

Amb el pas dels anys la Federació ha esdevingut una entitat professional i valorada dins del sector, la qual ha estat competent en les circumstàncies tant canviants del món del retail.

Treballem per a la promoció i la dinamització comercial, per oferir una atenció individualitzada als seus membres, per impulsar i respondre a les necessitats de les activitats econòmiques associades i per la seva millora i actualització, potenciant la digitalització de tots i cadascun dels nostres membres associats tenint en compte la realitat del teixit sectorial pel que treballem.

Professionalitat, coresponsabilitat, experiència, atenció personalitzada, solidaritat, sostenibilitat, participació…, aquests són alguns dels valors que la nostra entitat i els seus associats promouen en el dia a dia de la seva activitat.

L’Entitat té el compromís de treballar i centrar els seus esforços en l’impuls del comerç de proximitat de manera sostenible amb el seu entorn, de treballar en favor de la modernització del sector, amb eines que facilitin la gestió, animant i donant suport amb les actuacions necessàries a tots els associats i, conscienciant a tots que el camí a seguir és ser més competitiu dia a dia.

Detectar i potenciar les nostres virtuts és la porta del nostre futur!

JUNTA DIRECTIVA:

EQUIP TÈCNIC:

La Federació de Comerç del Cor d’Horta

Si estas registrat, entra per gestionar el teu establiment.