Centre Òptic Eivissa
Òptiques
DIRECCIÓ
Plaça d'Eivissa, 5 08032 Barcelona
TELÈFON
Centre Òptic Eivissa
http://corhorta.com/wp-content/uploads/2021/09/centre-optic-eivissa.jpg
CATEGORIA
A QUÈ ENS DEDIQUEM

Som una òptica de barri amb més de trenta anys d’experiència. La nostra filosofia es basa en la rigorositat i atenció personal de cada afecció, visual o auditiva: i del procés per tractar-la. Demana cita i coneix-nos.

Centre Òptic Eivissa, vàrem néixer fa molts anys enrere, allà pel desembre de 1988 amb entusiasme, ganes… Disposàvem d’una idea inicial de donar un servei, de dedicar-nos a allò que volíem i que ens havíem format professionalment. Gràcies a la ubicació del nostre centre, al cor del districte d’Horta, hem pogut amb el pas dels anys tenir una identitat, la identitat de ser pràcticament l’òptica del barri, on venen els clients amb inquietuds, amb malestars… entre ells, el neguit de la vista.

 

Amb ells hem après i estem orgullosos de que es senten com a casa, seuen i estan còmodes.

 

Dirigim l’òptica el Mario i la Cristina; Mario Pérez Arnau òptic optometrista col·legiat núm. 3708 i audioprotesista titulat que s’encarrega de tota la part tècnica juntament amb la venda i assessorament, i la Cristina que les seves funcions són la compra i venda d’articles, així com l’administració del centre que dirigeixen conjuntament.

 

Som especialistes en problemes visuals i auditius; l’experiència és un grau, i el nostre èxit és gairebé del 100%.

 

Defensem el valor de l’òptica independent davant de multinacionals i franquícies, on hi ha una gran manca de professionalitat tot i tenir un gran posicionament econòmic junt amb la publicitat de que disposen.

 

Ens presentem com a professionals on t’ajudarem i assessorament en tot el que et sigui necessari, personalitzant per a cada persona/client individualment.

 

La nostra filosofia és que som persones individuals amb unes mancances i necessitats, que depenen de la situació individual de cadascú, per la qual cosa estudiem cada cas, buscant la millor solució per a cada client.

 

Els anys de professió ens donen un gran coneixement del mercat en solucions òptiques juntament amb la gran diversitat d’opcions.

 

Som especialistes en la detecció de problemes visuals, tant en adults com en nens, sent aquests darrers els que ens donen una major satisfacció per l’èxit assolit.

 

Sent una òptica independent, disposem de la possibilitat de tenir una àmplia gamma de models, des de la més econòmica a la més sofisticada passant per models esportius, tant per a la bicicleta, vela, esquí, etc.

 

També tenim un elevat èxit tant en l’adaptació de lents de contacte (des de mono focals fins a progressives) i amb adaptació de vidres progressius.

 

En el nostre centre treballem de manera meticulosa fent un complert examen visual, instal·lació de les muntures amb seus vidres corresponents, passant per la venda i assessorament personalitzat; tant mateix disposem de taller d’òptica en el mateix centre.

 

En el apartat auditiu, també oferim els nostres serveis en la venda d’audiòfons, així com el manteniment i reparació en cas d’avaria .

 

ELS NOSTRES SERVEIS

 

 

Revisions de la vista

 

T’ oferim una revisió per comprovar l’estat de la teva visió de la mà d’els nostres òptics-optometristes. Valorarem la teva capacitat visual realitzant un test d’agudesa visual per comprovar l’estat de la teva visió actual i t’aconsellarem la millor solució per als teus ulls.

 

 

Adaptació de lents de contacte

 

La nostra experiència i formació et garanteix una adaptació que preservarà la teva salut. Farem una avaluació acurada de la teva estructura ocular, de la qualitat de la llàgrima i el valor refractiu. Així, en funció dels resultats obtinguts, et recomanarem la lent més adequada per al teu cas particular.

 

 

Exàmen visual

 

Et recomanem un exàmen visual complet de la vista, de manera periódica per prevenir o detectar en una fase primerenca qualsevol malaltia que pugui comprometre la teva visió. En molts casos, aquest tipus d’examen pot ser l’única manera de diagnosticar a temps malalties realment importants.

DEMANA CITA

COMPARTEIX
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en email
Email
Compartició en whatsapp
WhatsApp
ON ESTEM
Plaça d'Eivissa, 5 08032 Barcelona
HORARIS

Dilluns a divendres

Matí 10:00-13:30

Tarda 17:00-20:00

IMATGES DE L'ESTABLIMENT

Si estas registrat, entra per gestionar el teu establiment.