Fincas Horta
Assegurances
DIRECCIÓ
C/ Santa Joana d'Arc, 26 08032 Barcelona
TELÈFON
MAIL ALTERNATIU
Fincas Horta
http://corhorta.com/wp-content/uploads/2021/09/Fincas-Horta.jpg
CATEGORIA
A QUÈ ENS DEDIQUEM

Fincas Horta és una empresa que va néixer com a Administració de Finques l’any 1969. L’any 1985, Petronila López Huguet, advocada i administradora de finques, es va fer càrrec d’aquest petit bufet que ofereix assessorament integral al seus clients.

A Fincas Horta, gestionem també:

Room Mate Barcelona

Apartaments a Horta
Són a la ciutat de Barcelona, districte d’ Horta-Guinardó, molt a prop de l’estació metro ” Horta” línia 5 (blava), davant del Mercat d’Horta, on trobaràs tot per la teva compra, el COR D’HORTA amb més de 270 establiments i parades del mercat, associats.

 

A 10 ‘ de la Sagrada Família, a 10′ Hospital Vall d’ Hebron, a 15 ‘ del Campus Universitari de Mundet i CETT UB Escola de Turisme , a 20 ‘ de la Rambla de Catalunya.

 

Son habitacions a compartir. Ideal per a gent jove, estudiants o treballadors. Bon ambient, tranquil i respectuós, amb gent de fàcil convivència. Climatitzat amb calefacció per radiadors a gas, a tot el pis, amb àmplia sala d’estar molt lluminosa, amb cadires, taula, TV, i sofà. Cuina totalment equipada amb tot lo necessari per cuinar còmodament, amb zona de rentat, assecat, planxa amb taula de planxar. Disposa de connexió a Internet, per fibra òptica, amb contrasenya.

 

Habitacions
Ubicades en pisos amb zona comuna. Totes les habitacions tenen llit de 1,90 x 90 cm. Estan equipades amb roba de llit, matalàs, coixí, llençols, manta, edredó, funda nòrdica. Les habitacions són molt lluminoses com la resta del habitatge. Disposen d’armari amb penjadors, mirall, escriptori, llum individual, cadira, prestatgeries, radiador i totes elles amb clau pròpia, el que dóna independència i seguretat.

 

Despeses
Es valora amb 50 €/persona, al mes, els consums d’aigua, llum, gas, Internet. Aquestes despeses van incloses amb el preu.

 

Requisits
Estada mínima dos meses. obligatori signar un contracte d’allotjament de l’habitació triada, a la signatura de contracte es fa un dipòsit de 350,00 €, com a garantia de pagament i com a previsió de possibles desperfectes imputats al resident a l’habitació o zona comuna. En finalitzar l’estada quan tot sigui correcte, es procedeix a la devolució del dipòsit.

 

Honoraris i Renovacions de contracte: Es factura 50,00 € / persona més 21% IVA total 60,50 €.

 

Avís
Les habitacions han de fer-se servir per la persona que va subscriure el contracte, en cas d’absència de Barcelona s’ha de comunicar urgentment al propietari i queda prohibit deixar utilitzar aquesta habitació a tercers. En aquestos casos queda rescindit el contracte de forma automàtica i es perd la quantitat de dipòsit lliurat al la signatura del contracte.

 

Preus
Segons la habitació triada. Cerca la teva habitació.

 

Més informació: Room Mate Barcelona

COMPARTEIX
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en email
Email
Compartició en whatsapp
WhatsApp
ON ESTEM
C/ Santa Joana d'Arc, 26 08032 Barcelona
HORARIS

Dilluns a divendres

Matí 9:00-14:00

Tarda 16:00-19:00

Dissabte

9:00-14:00

IMATGES DE L'ESTABLIMENT

Si estas registrat, entra per gestionar el teu establiment.