A Eurofitness volem ser experts en...L'entrenament invisible
Data
20-04-2022
Autor
Establiment

COMPARTEIX

Compartició en twitter
Twitter
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en email
Email
Compartició en whatsapp
WhatsApp

Això és una nova pel·lícula de misteri? No, no, no és “L’home invisible”…és l’Entrenament Invisible, és a dir, un tipus d’entrenament que passa desapercebut als ulls, però que és de gran importància si volem estar sans i actius amb el pas dels anys.

Estem parlant del temps de son, de la hidratació i alimentació, dels mitjans de recuperació…s’aproximaria al que comunament coneixem com a hàbits de vida, que han de ser coherents amb un estil de vida actiu.

Podem fer exercici de manera regular, però si no cuidem l’alimentació, no ens hidratem adequadament, no dormim prou…l’efecte positiu de l’exercici es veurà limitat de manera significativa.

És convenient prendre decisions en aquest sentit i programar el descans adequat entre sessions d’entrenament, (de vegades, fer exercici cada dia, sobretot si és exigent, pot no ser necessari, especialment si fa molt que no es practica), treure una pauta d’hidratació adequada, menjar saludablement o evitar comportaments nocius (fumar, ingesta d’alcohol, pastisseria industrial…) potenciarà notablement l’efecte de l’exercici sobre la nostra salut.

Un bon enfocament, amb el qual estarem encantats d’acompanyar-te, aconseguirà que visquis més anys, però sobretot… omplir-los de vida!

T’esperem a Eurofitness Horta per sumar anys junts.

 

NOTICIES

recents

Novetats de la setmana a Grace del 26 de setembre al 2 d’octubre
27-09-2022
Cada dia novetats, nous complements i disposem de talles desde la S fins a la 5XL.
Espai de Benestar by Mercè Masip s’uneix a la familia del Cor d’Horta
22-09-2022
El teu centre de salut, estètica i benestar de Barcelona
Portes Obertes a Estel Centre Ioga i Teràpies
21-09-2022
El teu centre de ioga i teràpies a Horta, t'obre les portes del 27 de setembre al 3 d'octubre!
Ja tenim guanyadors de l’Horta de Lletres !
15-09-2022
Donem per tancat el concurs que ha fet voltar, pensar i esprémer tot l'enginy dels visitants al nostre eix comercial, l'Hortagrama, que enguany ha comptat amb la participació de uns 300 enigmistes.

Si estas registrat, entra per gestionar el teu establiment.