Actualitat de Mercadona - febrer 2022
Data
23-02-2022
Autor

COMPARTEIX

Compartició en twitter
Twitter
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en email
Email
Compartició en whatsapp
WhatsApp

La jornada laboral de 5 dies i el paquet divisible de Radler i Shandy de Mercadona, entre les grans innovacions del consum a Espanya

  • Es reconeix Mercadona com la primera empresa del sector a facilitar dos dies de descans setmanal a la totalitat de treballadors de les seves botigues per promoure la conciliació laboral i familiar.
  • També s’hi inclou el sistema de subjecció de les ampolles de cervesa, que ha introduït el proveïdor Martens en exclusiva per a Mercadona, i que substitueix el film de plàstic per un adhesiu per agrupar-les.

10 de febrer de 2022.– L’Institut Cerdà ha donat a conèixer aquest matí, durant la celebració de la cinquena edició de l’Observatori d’Innovació en Gran Consum, les innovacions del sector el 2021.

Entre elles, ha destacat la implantació de l’anomenada Jornada 5 + 2 a tots els supermercats de Mercadona, que és la primera empresa del sector a facilitar dos dies de descans setmanals a la plantilla, així com 8 caps de setmana llargs a l’any. Segons ha destacat l’Observatori d’Innovació, “suposa un avanç significatiu pel que fa a la conciliació laboral i personal dels treballadors del sector comerç” i “reforça el compromís amb una ocupació i un entorn laboral de qualitat, un camí iniciat el 1995 quan es va posar en marxa el procés de convertir en fixa tota la plantilla”.

A més, entre les principals innovacions s’ha destacat la desenvolupada pel proveïdor de cerveses Martens, en exclusiva a Espanya per a Mercadona, que ha introduït en el gran consum les primeres ampolles en què el film de plàstic se substitueix per un adhesiu per
al seu agrupament, en dues referències: els paquets de 6 ampolles de les cerveses Shandy i Radler, de la marca Steinburg. Això ha permès estalviar més de 30 tones de plàstic anuals, sense necessitat de substituir el film per cartó o altres materials.

Model de Coinnovació de Mercadona
Per Mercadona, la satisfacció de “El Cap” (client) és la clau fonamental de la seva activitat, i el situa sempre al centre de les seves decisions. És per això que disposa d’un Model de Coinnovació pioner, en què treballa des del 2011, a través de la seva Estratègia Davantal. D’aquesta manera, comparteix amb els clients experiències i costums de consum d’alimentació i begudes, neteja de la llar, higiene personal i cura d’animals de companyia, que després trasllada als proveïdors i impulsa, així, una col·laboració directa
per millorar la qualitat i elaborar nous productes.

L’empresa té una xarxa 20 centres de coinnovació a Espanya i Portugal, les instal·lacions dels quals es destinen a la innovació per impulsar la millora contínua en els processos i els productes, i estudiar les necessitats i els desitjos dels clients per oferir-los les millors solucions d’una manera àgil, en un context cada cop més canviant.

NOTICIES

recents

Sant Valentí amb L’Obrador de l’Olga
02-02-2023
Packs llaminers per un detall molt dolç a qui més t'estimes
II TORNEIG DE TEXTOS DE MICROTEATRE ATENEUS D’HORTA
02-02-2023
Per Foment Hortenc i Lluïsos d'Horta
Portes obertes a Escola Immaculada Concepció Horta
26-01-2023
Demana la teva visita personalitzada !
Des de Col·legi Sagrada Família Horta us convidem a les Portes Obertes
26-01-2023
Vine a conèixer el nostre projecte educatiu!
Els Divendres Oferta Flash a Farmàcia Agustí Vidal
26-01-2023
Estigues alerta, cada divendres una nova oferta!

Si estas registrat, entra per gestionar el teu establiment.