El Blog de Catalana Occidente: Robatoris en habitatges
Data
05-09-2022
Autor
Establiment

COMPARTEIX

Compartició en twitter
Twitter
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en email
Email
Compartició en whatsapp
WhatsApp

Amb el bon temps, dormir amb les finestres obertes, és un dels plaers més desitjats, encara que resulta impossible deixar de pensar si casa teva estarà segura amb l’augment dels robatoris en pisos mentre els seus habitants són a dins.

Per evitar el robatori al teu domicili és important tenir en compte alguns consells de seguretat:

  1. Fes que el teu habitatge sembli habitat: Una de les primeres mesures de seguretat per a casa és que sembli que no te n’has anat. Coses com deixar roba estesa a les cordes, col·locar temporitzadors que encenguin i apaguin la llum o el televisor fan que sembli que hi ha gent dins de la vivenda.
  2. Assegureu-vos que tot està ben tancat:  per molt bo que sigui el sistema de seguretat que hagis instal·lat, si després et limites a tancar la porta sense tirar la clau, o deixes una finestra oberta, de res servirà la inversió.
  3. Discreció, sobretot a Internet: Encara que hi ha diferents maneres de configurar les teves xarxes socials, triar qui pot veure les teves publicacions o evitar la geolocalització, no servirà de res prendre tot tipus de mesures de seguretat, si després comparteixes de manera pública les teves experiències en els perfils de les teves xarxes socials el dia que marxes de vacances i els plans que tens.

Per què l’assegurança de la llar t’ajudarà davant d’un robatori?

És recomanable que el contingut del teu habitatge estigui ben calculat i cobert a la teva pòlissa de la llar, i si encara no en tens, has de saber que és la primera mesura per pal·liar els danys econòmics.

L’assegurança de la llar mitigarà la part econòmica a través de les cobertures que inclou i podràs estar assessorat en tot moment dels passos que has de fer.

No ho dubtis i assegura el que més vols!

SOL·LICITA MÉS INFORMACIÓ

Catalana Occidente Seguros
Oficina: Dante Alighieri 50

NOTICIES

recents

23-02-2023
També venem el mobiliari de la botiga!
22-02-2023
Looks preciosos i complements amb la nova col·leció!
15-02-2023
Looks preciosos i complements amb la nova col·leció!
10-02-2023
Detalls i regals musicals que enamoren...
10-02-2023
Fes la teva reserva del 13 al 16 de febrer al 618 361 593
08-02-2023
Alerta spoiler amb novetats !

Si estas registrat, entra per gestionar el teu establiment.