El blog de Residència Barcelona: LES NOSTRES MASCOTES A LA RESIDÈNCIA
Data
12-04-2022
Autor
Establiment

COMPARTEIX

Compartició en twitter
Twitter
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en email
Email
Compartició en whatsapp
WhatsApp

El blog de Residència Barcelona:

LES NOSTRES MASCOTES A LA RESIDÈNCIA

Poden viure les nostres mascotes a la residència?

Molts ancians viuen sols i tenir al seu costat a un gos, gat, ocell… els ajuda a no aïllar-se, a tenir una obligació per a sortir al carrer, relacionar-se amb gent, en definitiva, sentir-se útils. Totes aquestes activitats porten implícits beneficis com ara no sofrir depressió, millorar el seu sistema cardiovascular…

Quan el nostre familiar necessita d’unes cures que a casa ja és complicat donar-li, es comença a considerar la idea de buscar un centre on se li doni l’ajuda necessària.

Quan la decisió d’ingressar al nostre familiar en una residència ja està madura i després de centrar-nos precisament en ells, ens sorgeix una altra qüestió amb la qual no comptàvem.

Què fem amb la mascota que viu amb ell?

Són moltes les opcions que acudeixen a la nostra ment, que li cuidi algú de la família, buscar-li una llar amb algú de confiança…

No es tracten de simples animals sinó que són part de la nostra família i que són éssers que senten, i hem de pensar en la separació del familiar i del seu pelut.

És per això que, encara que no sigui molt coneguda, a Residència Barcelona es va prendre la decisió d’obrir el centre per a que puguin estar les nostres mascotes.

En un primer moment, no se li va donar tanta rellevància al fet que es permetés l’ingrés d’animals, però amb el pas dels anys s’ha vist que som un centre dels pocs que hi ha a Espanya on es dóna està situació.

Entenem que els animals de companyia dels nostres familiars són una extensió d’ells mateixos, és a dir, formen part de la seva família, de la seva vida quotidiana, dels seus moments dolços i dels amargs.
Una raó important perquè l’animal acompanyi al seu amo en la seva nova llar és que, aporten als nostres familiars una sèrie de beneficis increïbles: milloren la qualitat de vida en molts aspectes, motiven l’atenció de l’ancià i desperten el seu interès, ajuden a reduir l’estrès de l’ancià simplement amb una carícia, amb abraçar-los… Jugant amb ells, ajuden a estimular-los mentalment a través del tacte, l’olfacte, l’oïda, i la ment es posa en marxa a nivell de records, de situacions viscudes…
En definitiva, que el nostre gran pugui conviure amb la seva mascota a la residència com si fos a casa és possible, sempre que l’animal compleixi uns requisits de salut ja que ha de conviure amb més gent.

NOTICIES

recents

23-02-2023
També venem el mobiliari de la botiga!
22-02-2023
Looks preciosos i complements amb la nova col·leció!
15-02-2023
Looks preciosos i complements amb la nova col·leció!
10-02-2023
Detalls i regals musicals que enamoren...
10-02-2023
Fes la teva reserva del 13 al 16 de febrer al 618 361 593
08-02-2023
Alerta spoiler amb novetats !

Si estas registrat, entra per gestionar el teu establiment.