Els casals de Nadal ja són aquí! Welcome to the Christmas Fun Weeks 2022!
Data
07-12-2022
Autor

COMPARTEIX

Compartició en twitter
Twitter
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en email
Email
Compartició en whatsapp
WhatsApp

Les Fun Weeks són setmanes temàtiques organitzades per Kids&Us. S’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys amb l’objectiu de facilitar-los el contacte amb l’anglès durant els períodes de vacances, utilitzant la metodologia d’aprenentatge de Kids&Us.

A les Fun Weeks es fan activitats 100% en anglès que permeten que els nens i nenes es diverteixin i alhora aprenguin gràcies al mètode natural d’aprenentatge propi de Kids&Us.

ACTIVITATS

Totes les activitats de les Fun Weeks es fan íntegrament en anglès i estan relacionades amb la temàtica setmanal. Cada setmana ens submergim en un món nou gràcies a les diferents temàtiques, amb històries diferents per a cada grup d’edat creades específicament per facilitar l’adquisició de l’idioma. Les temàtiques proposades per a aquestes Fun Weeks són les següents:

Temàtica 1: Santa’s Winter Games

S’apropa Nadal i, tot i que els petits elfs estan d’allò més enfeinats preparant els regals per als nens i nenes que s’han portat bé durant l’any, també tenen temps de passar-s’ho bé a la neu! Acompanya’ls mentre baixen en trineu, esquien, patinen i juguen un partit d’hoquei sobre gel! No deixis passar l’oportunitat de participar en tot d’activitats divertides i convertir-te en un campió o una campiona dels jocs d’hivern del Santa: els Santa’s Winter Games!

Temàtica 2: The Perfect Christmas

Nadal és una època molt especial i emocionant. Creus que seràs a la llista dels nens i nenes que s’han portat bé durant l’any? O has fet alguna entremaliadura i potser no hi ets? Tothom espera que el Santa compleixi els seus desitjos o li porti allò que ha demanat, ja sigui una mascota, la decoració perfecta per a l’arbre de Nadal, o poder passar temps amb les persones que més estima. Vine a la Fun Week de Perfect Christmas i assegura’t que el Santa t’inclou a la llista!

Durant les Fun Weeks es realitzen divertides activitats amb contingut pedagògic. S’organitzen grups reduïts per franja d’edat per assegurar el tracte individualitzat a cada nen i nena i optimitzar els resultats i l’aprenentatge de cada un d’ells… Totes les activitats es realitzaran al nostre centre del Carrer Cartellà 101.

DATES I HORARI

· Setmana 1: SANTA’S WINTER GAMES (del 27 al 30 de desembre)

· Setmana 2: THE PERFECT CHRISTMAS (del 2 al 5 de gener)

L’horari de les activitats serà de 9:00h a 13:00h (opció A) o de 9:00h a 15:00h (opció B), tot i que per facilitar-vos tant l’arribada com la recollida dels nens, l’horari de recepció serà de 8:30h a 9:00h, i la recollida es podrà fer a partir de les 13:00h i fins a les 13:30h (opció A) o a les 15h (opció B). Durant l’estona d’acollida hi haurà una mestra amb els nens mentre llegeixen, dibuixen o miren alguna pel·lícula en anglès).

PREUS

· Opció A (de 9:00h a 13:00h): 110€/setmana

· Opció B (de 9:00h a 15:00h): 120€/setmana (cal portar el dinar en una carmanyola)

INSCRIPCIONS

En cas d’estar interessats a inscriure-us, podeu fer-ho omplint el següent formulari:

NOTICIES

recents

23-02-2023
També venem el mobiliari de la botiga!
22-02-2023
Looks preciosos i complements amb la nova col·leció!
15-02-2023
Looks preciosos i complements amb la nova col·leció!
10-02-2023
Detalls i regals musicals que enamoren...
10-02-2023
Fes la teva reserva del 13 al 16 de febrer al 618 361 593
08-02-2023
Alerta spoiler amb novetats !

Si estas registrat, entra per gestionar el teu establiment.