Ja tenim guanyadors de l'Horta de Lletres !
Data
15-09-2022
Autor

COMPARTEIX

Compartició en twitter
Twitter
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en email
Email
Compartició en whatsapp
WhatsApp

Donem per tancat el concurs que ha fet voltar, pensar i esprémer tot l’enginy dels visitants al nostre eix comercial, l’Horta de Lletres, que enguany ha comptat amb la participació d’uns 300 enigmistes.

El passat 13 de setembre a les 18h, va tenir lloc al Centre Cívic Matas i Ramis, la gran final de l’Horta de Lletres amb els 13 semifinalistes que van presentar correctament el llibret amb les solucions i que van lluitar per ocupar un lloc al pòdium.

La gran batalla d’enigmes va fer lluïr el talent dels nostres enigmistes, d’on van resultar els tres finalistes que van competir pel primer premi en un combat d’enginy sense precedents.

Des de l’Organització volem felicitar la Lorena que va guanyar el 3r premi valorat en 100€ en vals de compra, al Xavi que va obtenir el 2n premi de 200€ en vals de compra i a la guanyadora del primer premi, Mª Rosa que se’n va endur 300€ , premis a càrrec de Cor d’Horta.

Volem donar les gràcies novament a l’Hèctor Glaría professor de català de l’escola Immaculada Concepció Horta per crear i idear aquest joc d’enigmes tant divertit i proposar-nos l’ús dels nostres establiments com a tauler, al Centre Cívic Matas i Ramis, per cedir-nos l’espai per poder celebrar aquesta final, i com no a Màrius Serra per la seva disposició i voluntat de col·laborar sempre amb nosaltres i per recolzar accions com la que hem creat, plenes de sinergies!

NOTICIES

recents

Torna el Comerç al Carrer de tardor amb noves experiències !
28-09-2022
Viu el comerç del Cor d'Horta, #FentComerçFemBarri
Novetats de la setmana a Grace del 26 de setembre al 2 d’octubre
27-09-2022
Cada dia novetats, nous complements i disposem de talles desde la S fins a la 5XL.
Espai de Benestar by Mercè Masip s’uneix a la familia del Cor d’Horta
22-09-2022
El teu centre de salut, estètica i benestar de Barcelona
Portes Obertes a Estel Centre Ioga i Teràpies
21-09-2022
El teu centre de ioga i teràpies a Horta, t'obre les portes del 27 de setembre al 3 d'octubre!

Si estas registrat, entra per gestionar el teu establiment.