Ja tenim guanyadors de l'Horta de Lletres !
Data
15-09-2022
Autor

COMPARTEIX

Compartició en twitter
Twitter
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en email
Email
Compartició en whatsapp
WhatsApp

Donem per tancat el concurs que ha fet voltar, pensar i esprémer tot l’enginy dels visitants al nostre eix comercial, l’Horta de Lletres, que enguany ha comptat amb la participació d’uns 300 enigmistes.

El passat 13 de setembre a les 18h, va tenir lloc al Centre Cívic Matas i Ramis, la gran final de l’Horta de Lletres amb els 13 semifinalistes que van presentar correctament el llibret amb les solucions i que van lluitar per ocupar un lloc al pòdium.

La gran batalla d’enigmes va fer lluïr el talent dels nostres enigmistes, d’on van resultar els tres finalistes que van competir pel primer premi en un combat d’enginy sense precedents.

Des de l’Organització volem felicitar la Lorena que va guanyar el 3r premi valorat en 100€ en vals de compra, al Xavi que va obtenir el 2n premi de 200€ en vals de compra i a la guanyadora del primer premi, Mª Rosa que se’n va endur 300€ , premis a càrrec de Cor d’Horta.

Volem donar les gràcies novament a l’Hèctor Glaría professor de català de l’escola Immaculada Concepció Horta per crear i idear aquest joc d’enigmes tant divertit i proposar-nos l’ús dels nostres establiments com a tauler, al Centre Cívic Matas i Ramis, per cedir-nos l’espai per poder celebrar aquesta final, i com no a Màrius Serra per la seva disposició i voluntat de col·laborar sempre amb nosaltres i per recolzar accions com la que hem creat, plenes de sinergies!

NOTICIES

recents

Sant Valentí amb L’Obrador de l’Olga
02-02-2023
Packs llaminers per un detall molt dolç a qui més t'estimes
II TORNEIG DE TEXTOS DE MICROTEATRE ATENEUS D’HORTA
02-02-2023
Per Foment Hortenc i Lluïsos d'Horta
Portes obertes a Escola Immaculada Concepció Horta
26-01-2023
Demana la teva visita personalitzada !
Des de Col·legi Sagrada Família Horta us convidem a les Portes Obertes
26-01-2023
Vine a conèixer el nostre projecte educatiu!
Els Divendres Oferta Flash a Farmàcia Agustí Vidal
26-01-2023
Estigues alerta, cada divendres una nova oferta!

Si estas registrat, entra per gestionar el teu establiment.