La segona edició del projecte Dissenyem Comerç ha conclòs amb èxit
Data
16-06-2022
Autor

COMPARTEIX

Compartició en twitter
Twitter
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en email
Email
Compartició en whatsapp
WhatsApp

La segona edició del projecte Dissenyem Comerç, que per primera vegada s’ha realitzat a Horta i ha comptat amb la participació d’estudiants de BAU, Centre Universitari d’Arts i Disseny, ha conclòs amb èxit. La voluntat del projecte és aprofitar el poder transformador del disseny, les arts visuals, l’arquitectura o l’audiovisual per impulsar el comerç de proximitat.

Es tracta d’una iniciativa impulsada per la Regidoria de Turisme i Indústries Creatives, la Regidoria de Comerç, Mercats, Consum, Règim Interior i Hisenda, i el Disseny Hub Barcelona.

Per part de BAU, hi han participat Marina Casas, Marina F. Bernand, i Ariadna Payès, de l’itinerari de Disseny Gràfic, i María Foraster, Gonzalo Pérez i Lucía Vera, d’Espais. 

Disseny al servei de les necessitats del barri

Aquest cop, el nucli de la investigació ha estat el Cor d’Horta. Durant tres mesos, un equip de joves dissenyadors, Que Passi, s’ha aproximat a l’eix comercial del districte i, a través d’una mirada pluridisciplinària i transformadora, ha incidit sobre aspectes com la comunicació, els serveis, els esdeveniments o la senyalització.

Els estudiants han traçat una ruta anomenada Comerciants d’Històries, on guien el públic per quatre comerços de barri, a través dels quals podrà col·leccionar quatre xapes il·lustrades pels mateixos dissenyadors.

El duet de professors del Grau en Disseny Nadia D Speranza i Kike Macías s’ha encarregat de tutoritzar aquest projecte, potenciat des de l’àrea de promoció i projecció del talent de BAU.

Un guanyar-guanyar

L’objectiu del projecte és doble: d’una banda, oferir un repte formatiu amb una aplicació real a l’estudiant; i, de l’altra, reactivar el comerç de proximitat i els seus valors amb propostes transversals i estimulants.

A partir d’aquest camí bidireccional, Dissenyem Comerç té la intenció d’acabar fent-se present a tota la ciutat.

https://quepassi.cargo.site/

 

NOTICIES

recents

Un any més els establiments del Cor d’Horta encenen el Nadal
24-11-2022
La màgia del Nadal arriba amb l'encesa de llums
Novetats de la setmana a Grace del 21 al 26 de novembre
22-11-2022
Cada dia novetats, nous complements i disposem de talles des de la S fins a la 5XL.
Activitats de Nadal del Cor d’Horta 2022 – 2023
22-11-2022
Viu el Nadal d'una forma màgica amb el Cor d'Horta
I Torneig de Textos de Microteatre d’Ateneus d’Horta
16-11-2022
Els dies 20 de novembre als Lluïsos d'Horta i 27 de novembre a Foment Hortenc, podrem veure representades les obres guanyadores.

Si estas registrat, entra per gestionar el teu establiment.