La segona edició del projecte Dissenyem Comerç ha conclòs amb èxit
Data
16-06-2022
Autor

COMPARTEIX

Compartició en twitter
Twitter
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en email
Email
Compartició en whatsapp
WhatsApp

La segona edició del projecte Dissenyem Comerç, que per primera vegada s’ha realitzat a Horta i ha comptat amb la participació d’estudiants de BAU, Centre Universitari d’Arts i Disseny, ha conclòs amb èxit. La voluntat del projecte és aprofitar el poder transformador del disseny, les arts visuals, l’arquitectura o l’audiovisual per impulsar el comerç de proximitat.

Es tracta d’una iniciativa impulsada per la Regidoria de Turisme i Indústries Creatives, la Regidoria de Comerç, Mercats, Consum, Règim Interior i Hisenda, i el Disseny Hub Barcelona.

Per part de BAU, hi han participat Marina Casas, Marina F. Bernand, i Ariadna Payès, de l’itinerari de Disseny Gràfic, i María Foraster, Gonzalo Pérez i Lucía Vera, d’Espais. 

Disseny al servei de les necessitats del barri

Aquest cop, el nucli de la investigació ha estat el Cor d’Horta. Durant tres mesos, un equip de joves dissenyadors, Que Passi, s’ha aproximat a l’eix comercial del districte i, a través d’una mirada pluridisciplinària i transformadora, ha incidit sobre aspectes com la comunicació, els serveis, els esdeveniments o la senyalització.

Els estudiants han traçat una ruta anomenada Comerciants d’Històries, on guien el públic per quatre comerços de barri, a través dels quals podrà col·leccionar quatre xapes il·lustrades pels mateixos dissenyadors.

El duet de professors del Grau en Disseny Nadia D Speranza i Kike Macías s’ha encarregat de tutoritzar aquest projecte, potenciat des de l’àrea de promoció i projecció del talent de BAU.

Un guanyar-guanyar

L’objectiu del projecte és doble: d’una banda, oferir un repte formatiu amb una aplicació real a l’estudiant; i, de l’altra, reactivar el comerç de proximitat i els seus valors amb propostes transversals i estimulants.

A partir d’aquest camí bidireccional, Dissenyem Comerç té la intenció d’acabar fent-se present a tota la ciutat.

https://quepassi.cargo.site/

 

NOTICIES

recents

Rebaixes i moltes novetats a Grace de la setmana del 04 al 10 de juliol
06-07-2022
Rebaixes i cada dia novetats, nous complements i disposem de talles desde la S fins a la 5XL.
Sorteig a la Llibreria Eivissa del 5 de juliol al 5 d’agost
06-07-2022
Submergeix-te en un estiu de lectura !
*R*E*B*A*I*X*E*S* d’estiu a DosPunts
05-07-2022
Amb descomptes del 20% i 30%
Ja han arribat les rebaixes a Double Agent
04-07-2022
Aconsegueix el teu outfit perfecte  a preus increïbles !

Si estas registrat, entra per gestionar el teu establiment.