Cor d’Horta

política de xarxes socials

Aquests botons, si apareixen al lloc web, no estableixen cap contacte amb els servidors de Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp. Perquè s’activi una connexió, i per establir comunicació amb Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp, ha de donar primer la seva autorització, fent clic als botons.

Si ja ha iniciat la sessió en una xarxa social de la seva elecció, això passa sense que s’obri una altra finestra. Com que aquesta transferència es produeix directament, no obtenim informació sobre les dades que es transfereixen. El que es transfereix és el fet que ha obert aquesta pàgina. Si esteu connectat a Facebook o una altra xarxa social al mateix temps, aquesta informació s’assigna al seu compte de la xarxa social i queda per tant vinculada a vostè com a individu.

Per obtenir informació sobre l’ús i emmagatzematge de les seves dades personals a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp, és recomanable posar-se directament en contacte amb els canals d’aquestes xarxes socials. També pot bloquejar els plug-ins de les xarxes socials en el seu navegador amb complements.

Si estas registrat, entra per gestionar el teu establiment.