Jordi Grau Mata

PRESIDENT DE LA FEDERACIÓ DE COMERÇ DEL COR D’HORTA

La pàgina web de Comerç del Cor d’Horta

Benvinguts a la pàgina web de la Federació de Comerç del Cor d’Horta, un espai creat per servir d’aparador del comerç i serveis de proximitat del barri i per informar de tots els promocions, activitats tant comercials com socials i culturals que es desenvolupin en el nostre voltant.

Entenem que l’espai comercial és clau per abordar la convivència en qualsevol barri, els barris que conformen la ciutat, juntament amb els seus comerços són els cors que bateguen i mantenen viva la Barcelona que coneixem, i un dels nostres objectius és que Horta continuï sent un barri amb caràcter i personalitat, un espai únic i singular, en definitiva, un barri que afavoreixi l’impuls en matèria d’integració, tolerància, respecte i ciutadania.

Tanmateix considerem que aquest espai comercial i d’oci ha d’anar acompanyat de la tasca de les diferents entitats culturals, juvenils, esportives i socials del barri, i que és amb la feina en xarxa, com aconseguim que el nostre barri esdevingui un nucli urbà viu, dinàmic i sostenible.

Creiem que per a poder desenvolupar la nostra activitat i assolir els objectius que ens proposem i que donen sentit a la nostra existència, la nostra entitat també ha d’esdevenir més professional i exigent per tal de ser més eficients en la gestió i desenvolupament de la nostra tasca.

Tot i així la nostra entitat no seria res sense els nostres associats, la nostra raó de ser, les persones que dia rere dia obren els seus negocis i mantenen viu l’esperit d’un entramat comercial que per nosaltres és únic. Els nostres establiments, són doncs espais fonamentals per a la sociabilitat i, per tant, de referència obligada per a fonamentar i construir la comunitat i la convivència. I ho són perquè en i al voltant d’ells es produeix interacció entre veïns en els diferents papers que poden adoptar pel que fa al comerç (clients, comerciants, dependents, veïns), amb diferents intensitats, continguts i modalitats.

Persones professionals i expertes en la matèria que desenvolupen, que ofereixen un assessorament personalitzat, persones properes i que s’han convertit en definitiva en amics i companys dels clients i veïns, i coneixen a la perfecció cadascuna de les seves necessitats.

Ells són els veritables protagonistes de les nostres accions, els principals receptors de la nostra tasca, i la missió de la nostra entitat es basa en el compromís de donar resposta a les seves necessitats, incentivant i potenciant els valors que el nostre comerç associat ofereix.

Sabem que el camí per assolir els nostres objectius és llarg, ple de reptes i circumstàncies emergents que ens obliguen a desenvolupar la nostra capacitat d’adaptació, som conscients que no a tothom li agraden els canvis i que alguns es quedaran enrere, però també creiem que el comerç tradicional ha de superar aquests obstacles a través de la professionalització, l’estudi i el coneixement dels mateixos, per tal d’aprofitar els avantatges de les adversitats.

Des de la Federació de Comerç del Cor d’Horta apostem per un comerç que suma, un comerç de proximitat que generi noves expectatives i il·lusions a tots els veïns i clients del barri, un comerç implicat en el desenvolupament econòmic territorial que genera riquesa local, un comerç implicat en la vida cultural i social del nostre barri, un comerç compromès amb les persones, un comerç amb COR.

Us animem a que ens conegueu i exploreu la nostra pàgina web per descobrir el dinamisme dels nostres membres, i la vida als nostres carrers!

I si ets un establiment de la zona que vol conèixer més sobre la nostra activitat et demano que no et perdis l’apartat de “Fes-te soci” i descobreixis tot el que podem fer per tu!

Fent Comerç, fem Barri… T’hi apuntes?

Si estas registrat, entra per gestionar el teu establiment.